Tiedonhallinta ja Tietoturva

Ovatko yrityksenne dokumentit ja tiedostot aina hukassa? Tiedon etsintään kuluu kallista työaikaa? Onko tietoturva varmistettu?
Tiedonhallintaa ja tietoturvaa voidaan optimoida työn tuottavuutta parantavilla ohjelmistoilla. Tutustu alla!

Optimoitu Tulostus

Optimoitu Skannaus

Optimoitu Mobiilius

Optimoitu Työnkulku

Työn tuottavuutta parantavat ohjelmistot

Sharp, OKI ja Epson tarjoavat tulostus-, kopiointi- ja skannaustoimintojensa lisäksi monia työn tuottavuutta parantavia ohjelmistoja. Alla niistä tärkeimmät.
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli yrityksessänne on asiakirjoihin liittyvä pullonkaula: meillä on mitä todennäköisimmin siihen kustannustehokas ratkaisu!

Onko yritykselläsi tarve tulostaa mobiililaitteilta tai skannata niille?
Mobiililaitteiden voimakas yleistyminen tuo paineita ratkaista mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet.

Meillä on tähän helppokäyttöinen ja kustannustehokas, useimmissa tapauksissa jopa ilmainen, ratkaisu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

  1. Tulosteet lojuvat tulostimissa odottamassa hakijaansa
  2. Tulosteet eivät saa mennä muiden silmille, joten kiirehdit hakemaan tulosteitasi tai tulostat ne vieressäsi olevaan kalliskäyttöiseen pikkutulostimeen
  3. Tulostit väärän dokumentin, siitä tuli valittua liian monta kappaletta tai väärät sivunumerot

Kuulostaako tutulta?
Tähän on olemassa ratkaisu: turvatulostus.
Siinä tulosteesi ohjautuvat automaattisesti henkilökohtaisen tunnuksesi alle, ja voit noutaa tulosteesi monitoimilaitteelta silloin kun itse haluat: tulosteet tulostuvat vasta kirjauduttuasi monitoimilaitteelle kätevästi joko henkilökohtaisella tunnistekortilla/-tägillä (voi olla esim. yrityksen kulkulupa- tai työajanseurantatunniste), Windows-tunnuksilla tai PIN-koodilla.

Voit myös olla tulostamatta jonossa olevia tulosteitasi tai vaihtaa vielä laitteella esim. tulostemääriä tai yleisimpiä viimeistelytoimintoja ennen tulostuksen vapauttamista. Kustannussäästöjen lisäksi yrityksesi asiakirjoihin liittyvä tietoturva paranee merkittävästi!

Ratkaisu on todella helppokäyttöinen, visuaalisesti tyylikäs, räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti ja ennen kaikkea kustannustehokas!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Pitääkö laitteiden käyttöoikeuksia säännöstellä tai varmistaa, ettei laitteille pääse luvattomia käyttäjiä?
Haluatko tietää tulostus-, kopiointi- ja skannausmäärät sekä -kustannukset käyttäjä-, osasto- tai  tulostinkohtaisesti?

Onko tarve kohdistaa kustannukset eri käyttäjille, osastoille, projekteille tai jopa asiakkaille? Vieläkin näemme yritysten käytössä Vihko- tai Excel-kirjanpitoa laitteiden käytöstä. Se on paitsi aikaa vievää, myös kustannusten maksajalle melko epävirallinen tapa luottaa kirjanpidon paikkaansapitävyyteen.

Ratkaisu on olemassa ja se voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaisesti. Ohjelmistomme on loistava ratkaisu käyttöoikeuksien hallintaan ja kustannusten jakamiseen isoissa yrityksissä, yritysten välillä, toimistohotelleissa ja  jopa isännöinti- ja tilitoimistoympäristöissä.

Ohjelmistoon on mahdollista liittää myös yllä mainittu suosittu turvatulostustoiminto.
Ohjelmisto tekee samalla laitteesta ja yrityksesi asiakirjahallinnasta kertaheitolla tietoturvallisemman!

Ratkaisu on todella helppokäyttöinen, visuaalisesti tyylikäs, räätälöitä ja ennen kaikkea kustannustehokas!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Millaista olisi, jos voisit ketteröittää yritystäsi antamalla jokaiselle tietoturvallisen pääsyn kaikkeen tarvitsemaansa informaatioon suoraan monitoimilaitteelta?

Sharp-monitoimilaitteet on mahdollista liittää saumattomasti osaksi Office365-, OneDrive, M-Files-, Google Drive- tai Sharepoint-ratkaisujanne.
Pystyt suoraan monitoimilaitteelta skannaamaan asiakirjat metatietoineen yhdellä kertaa oikeaan paikkaan, ja oikeilla tiedoilla (mm. tiedostonimi ja -muoto).
Tietojen syöttämistä helpottaa ja nopeuttaa monitoimilaitteen oma näytön alta esiin tuleva täysimittainen QWERTY-näppäimistö.

SingleSignOn -toiminnon avulla käyttäjän ei tarvitse joka kerta kirjautua palveluihin, vaan pelkkä monitoimilaitteelle tunnistautuminen riittää; laite muistaa itse tunnuksen alle kuuluvat kirjautumistiedot käytössä oleviin pilvipalveluihin.

Integraatio ja QWERTY-näppäimistö ovat edistyksellisimmissä Sharp-monitoimilaitemalleissamme vakiovarusteena: tee yrityksesi asiakirjahallinnasta vaivatonta ja tietoturvallista!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Skannataanko yrityksessänne paljon lomakkeita, hakemuksia, tilauksia, ostolaskuja jne. asiakirjoja tiettyihin kohteisiin?

Ratkaisuillamme näitä työnkulkuja voidaan nopeuttaa merkittävästi ja suurin osa skannattavien dokumenttien tiedoista voidaan syöttää jo skannausvaiheessa monitoimilaitteen omalla näytön alta esiin tulevalla täysimittaisella QWERTY-näppäimistöllä.

Skannattavista dokumenteista voidaan tehdä automaattisesti hakukelpoisia ja/tai muokattavia dokumentteja esimerkiksi PDF- tai Office-muotoon. Aluekohtainen OCR-toiminto (optinen kirjainten tunnistus) tekee tiettyjen vakioasiakirjojen sisällönhausta ja jatkotoimenpiteistä jopa automaation hakien tietyistä asiakirjan alueista tärkeät tiedot automaattisesti, mm. lasku- tai tilausnumerot.

Tämä helpottaa ja tehostaa dokumenttien jatkokäsittelyä, arkistoista löydettävyyttä ja luo tiedon hyödyntämiselle täysin uudet mahdollisuudet!
Ratkaisu on todella helppokäyttöinen, visuaalisesti tyylikäs, räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti ja ennen kaikkea kustannustehokas!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Onko yrityksessänne useita tulostinlaitteita? Onko niiden hallinta hankalaa ja aikaa vievää? Häiriöiden selvittäminen, huoltopyyntöjen tekeminen ja eri malleihin kuuluvien värikasettien tilaaminen, hallinnointi ja varastointi koettelevat hermoja sekä vievät aikaa ja rahaa…

Etähallintaohjelmistoratkaisujemme avulla yrityksesi voi vapautua näistä ongelmista ja jättää ne meidän huoleksemme. On yrityksellänne sitten yksi tai useampi tulostuslaite, laitehallintaratkaisujemme avulla tulostusympäristönne pysyy toimivana ja vaivattoman hallittavana.

Ohjelmistojen avulla laitteiden tilat, mittarilukemat, huolto- ja tarviketilaukset saadaan reaaliaikaisesti lähettymään 24/7 vuoden jokaisena päivänä, jolloin vältytään häiriötilanteilta. Yrityksesi voi siis keskittyä ydinliiketoimintaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksenne toimistotekniikka ajan tasalle!