Tietopalvelu Finlandin tarina

Laadukkaita tuotteita ja henkilökohtaista kotimaisen perheyrityksen palvelua jo vuodesta 1987

Luotettava ja vakavarainen kumppani

Tietopalvelu Finland Oy:n toiminta juontaa juurensa jo vuodesta 1987, jolloin Turun Tietopalvelu avasi ovensa tarkoituksenaan palvella erityisesti Turun alueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Nykyään palvelemme yrityksiä henkilökohtaisesti valtakunnallisesti omien Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Uudenmaan ja Pohjois-Pohjanmaan toimitilojemme kautta sekä valtakunnallisesti paikallisten kumppaniemme yhteistyöllä.
Tietopalvelu Finland on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista perheyrityksistä.

Valikoimaamme on alusta asti kuulunut pitkäaikaisen japanilaisen pääyhteistyökumppanimme Sharpin laadukkaat, innovatiiviset ja ympäristövastuulliset laitteet, joilla toimiston tulostus-, asiakirjahallinnan ja esitystekniikan tarpeet ovat hoituneet vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.
Viime vuosina matkaamme on kovaa vauhtia liittynyt toinen japanilainen vastuullisuutta vaaliva Epson, jonka ympäristöystävälliset vihreiden arvojen mukaiset tulostuslaitteet ovat alan todellisia suunnannäyttäjiä.
Muita laadukkaita tuotemerkkejä olemme lisänneet tuote- ja ratkaisuvalikoimaamme matkan varrella harkitusti ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Aidosti asiakaslähtöistä palvelua

Asiakkaamme ovat tänä päivänä Varsinais-Suomen lisäksi myös kauempana ympäri Suomea; Hangosta Utsjoelle ja jopa Virossa asti. Vaikka vuodet ovat vierineet ja maailma ympärillämme on muuttunut, emme ole kuitenkaan luopuneet henkilökohtaisista palveluperiaatteistamme.

Meidät saat yrityksesi tietoteknisiä ongelmia ratkaisemaan edelleen kätevästi henkilökohtaisista yhteystiedoistamme ilman hankalia HelpDesk-palveluita. 
Me olemme siellä, missä asiakkaammekin. Meille pitkät asiakassuhteet ja 100% asiakastyytyväisyys ovat kaiken toiminnan lähtökohta.

Tervetuloa palveltavaksi!


Kiinnostuitko toimistotekniikan täydellisestä mielenrauhasta? Ota yhteyttä!

Voit myös varata tästä painamalla suoraan kalenterista ilmaisen tarvekartoituksen!

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksenne toimistotekniikka ajan tasalle!