Kokoustekniikka

Etsitkö laadukasta ja helppokäyttöistä kokoustekniikkaa?
Tehosta kokouksiasi valitsemalla tarpeesi alta löytyvistä suodattimista, niin kartoitetaan optimaalinen ratkaisu yhdessä!

Aloita tästä

Neuvottelutilan koko

neuvottelutilan-koko

Ratkaisun tyyppi

Ratkaisun tyyppi videoneuvottelu
Sharp_pn-cd701_windows_collaboration_display

Sharp PN-CD701 All-in-One

Sharp PN-CD701 on kosketusnäyttömallistomme lippulaiva: se pitää sisällään kaiken tarvittavan "All-in-One" -hengessä: sisäänrakennettu mikrofoni, kaiuttimet ja 4K-kamera. Sharpin palkitun kapasitiivisen kosketustekniikan ja parhaiden saatavilla olevien yhteistyövälineiden (esimerkiksi Microsoft 365 ja Microsoft Teams) avulla kokoukset voidaan nostaa aivan uudelle tasolle. Interaktiivinen 4K 70”-kosketusnäyttö, älykynä ja tarvittavat ohjelmistot mahdollistavat kehittyneen ryhmätyöskentelyn.
Logitech_Rally

Logitech Rally -videoneuvottelujärjestelmä

Logitech Rally on laadukas All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin suuressa neuvottelutilassa: 4K-kamera Kaiutin Mikrofoni pöydälle Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.
BenQ_InstaShow

BenQ InstaShow -langaton kuvansiirtojärjestelmä

BenQ InstaShow -mallisto on laadukas järjestelmä helppokäyttöiseen langattomaan esitystarpeeseen. Se on ainutlaatuinen softavapaa Plug & Play langaton esitysjärjestelmä, jolla usempi käyttäjä (jopa 32) voi esittää sisältöä langattomasti omilta laitteiltaan yhdellä napin painalluksella ilman softan tai ajureiden asentamista. InstaShow on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa. Toimintatapaa voisi kuvailla langattomaksi HDMI:ksi.
Logitech_Rally_Bar

Logitech Rally Bar -videoneuvottelujärjestelmä

Logitech Rally Bar -videopalkki on mainio All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin keskisuuressa neuvottelutilassa: 4K-kamera Kaiutin Mikrofoni Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.
Logitech_Rally_Bar_Mini

Logitech Rally Bar Mini -videoneuvottelujärjestelmä

Logitech Rally Bar Mini -videopalkki on mainio All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin pienessä neuvottelutilassa: 4K-kamera Kaiutin Mikrofoni Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.
Logitech_MeetUp

Logitech MeetUp -videoneuvottelujärjestelmä

Logitech MeetUp -videopalkki on mainio All-in-One -kokonaisuus videoneuvotteluihin pienessä neuvottelutilassa ja -nurkkauksessa: 4K-kamera Kaiutin Mikrofoni Eli ns. koko paketti sertifioidulla Microsoft Teams ja Zoom-yhteensopivuudella.

Pyydä tarjous!