Ympäristövastuumme

Ympäristövastuullista liiketoimintaa jo vuodesta 1987

Ympäristövastuullista liiketoimintaa koko ratkaisun elinkaaren ajan

Edelläkävijän rooli ympäristöasioissa on yrityksemme perusarvoissa. Toimistolaitteet aiheuttavat kuluvina laitteina vaikutuksia ympäristöllemme:
ne kuluttavat sähköä ja tuottavat jälkeensä jätteitä niin tulostusmateriaalien kuin osiensakin kautta.

Tämän vuoksi meille on tärkeää, että ympäristölle aiheutuvat vaikutukset minimoidaan ja otetaan toiminnassamme huomioon.
Edustamiemme ratkaisujen lisäksi toteutamme vihreitä arvoja myös mm. sähköistämällä jatkuvasti yrityksemme ajoneuvokantaa.

Edustamiemme valmistajien laitteet ovat saaneet lukuisia ympäristön etua ajattelevia ympäristösertfikaatteja, mm. Blue Angel -sertifioinnin, jota monet pitävät johtavana eurooppalaisena ympäristömerkkinä.

Tulostin- ja skannerituotteiden sertifiointi Blue Angelin ympäristömerkintäkriteerien mukaisesti osoittaa, että tuotteemme täyttävät viimeisimmät ja vaativimmat kestävyys- ja kierrätysvaatimukset.

Kaikki tulostustarvikkeet ja varaosat kierrätetään valmistajiemme kierrätysohjelmien mukaisesti.
Asiakkaillamme on mahdollisuus tilata tarvikkeiden kierrätyslaatikoita omiin tiloihinsa, joista laatikoiden nouto tapahtuu tilauksesta veloituksetta.

Laitteissamme ympäristövaikutukset on pyritty alusta saakka minimoimaan alhaisilla TEC-arvoilla.
Muun muassa sähkön kulutus pyritään minimoimaan laitteissa olevien automaattisten virransäästö- ja ECO-ohjelmien avulla.

Laitteiden elinkaaren päässä laitteet kierrätetään valmistajiemme kierrätysohjelmien mukaisesti. Laitteet tyhjennetään aina asiakkaan kaikista tiedoista ennen kierrätykseen luovutusta ja kovalevy ”murskataan” pyydettäessä veloitusta vastaan. Arkaluonteiset tiedot eivät pääse kumppanuudessamme vääriin käsiin!

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksenne toimistotekniikka ajan tasalle!