Ylläpito / huoltosopimus

Oma tuki- ja huoltohenkilöstömme varmistaa laitteiden toimivuuden koko niiden elinkaaren ajan

Tarjoamme laitteisiimme asiakkaalle vaivatonta ylläpitoa huoltosopimuksella. Huoltosopimus pitää sisällään laitteen huoltotyöt, väriaineet, varaosat ja muut tarvikkeet (jopa paperit, jos niin halutaan). Huollamme huoltosopimuslaitteemme maksimissaan neljän tunnin (4h) vasteajalla.

Neljän tunnin (4h) vasteaika tarkoittaa sitä, että huoltopalvelumme on huoltoilmoituksen jälkeen reagoinut ongelmaan, ja toimenpiteet ongelman korjaamiseen on aloitettu.

Huoltokutsujen tekoon on olemassa kaksi vaihtoehtoa: suosittu automaattinen hälytysvalvonta, jossa laite ilmoittaa meille viasta automaattisesti reaaliajassa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vaihtoehtoisesti huoltoilmoituksen voi tehdä perinteisesti soittamalla tai lähettämällä meille viestin.

Huoltosopimuksen ansiosta riski laitteiston toimivuudesta on täysin meidän vastuulla ja asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Laitteiden toimivuus on tyytyväisen asiakkaan peruslähtökohta. Tämän vuoksi meille on tärkeää, että tuki ja huolto ovat kiinteä osa organisaatiotamme eikä palvelua ole ulkoistettu muualle.

Järjestelmätukemme ja huoltotiimimme koostuu hyvin koulutetuista ja kokeneista alan ammattilaisista ympäri Suomen.
Näin voimme taata henkilökohtaisen, asiantuntevan ja nopean palvelun asiakkaillemme.

Vika- ja ongelmatilanteissa Tietopalvelun perheyrityksen mukaiset palvelulupaukset pääsevät testiin ja ne myös lunastetaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Tarjoamme huoltosopimusasiakkaillemme täydellistä mielenrauhaa. Huoltosopimuksen vaivattomuuden lisäksi se onnistuu automaattisella hälytysvalvonnalla: laite ilmoittaa meille automaattisesti laskutukseen tarvittavat laitteen mittarilukemat, reaaliaikaiset huoltoilmoitukset vian sattuessa sekä tiedot väriaineiden loppumisesta hyvissä ajoin. Tämän ansiosta pystymme reagoimaan huoltopyyntöihin välittömästi ja toimitamme automaattisesti tarvikkeet varalle ennakoidusti perille saakka.

Näin asiakas voit keskittyä olennaiseen ja jättää tulostusympäristön hallinnan meidän huoleksemme!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Vaivattomiin ylläpitopalveluihimme kuuluu myös nopea järjestelmä- ja IT-tuki.

Nykyajan kätevillä etähallintaohjelmilla pystymme ottamaan laitteisiinne lupaanne vastaan yhteyden minuuteissa, ilman matkoihin kuluvaa aikaa ja muita kustannuksia sekä luontoa saastuttavia päästöjä.

Tällaiseen aitoon palveluun pystyy vain joustava yksityinen perheyritys!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä >

Tarvitseeko laitteistonne huoltoa tai kiinnostuitko huoltosopimuksen sekä IT-tuen vaivattomuudesta?
Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä! 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidänkin yrityksenne toimistotekniikka ajan tasalle!